Hovädzí sendvič s omeletou

Autor receptu: gman

rýchle, chutné a výdatné

20 minút
na 180 °C

Postup

  1. hovadzie maso, svieckova, rostenka akekolvek uzname za vhodne, zprudka opecieme zo vsetkych stran na sposob steaku. podla hrubky masa, nechame dopiect v rure, 10-15min na 180 stupnov. vyberieme, nechame odpocinut.
  2. pokial maso odpociva, prekrojime bagetu na polovicu a potom este pozdlzne. (ak je niekto hladny, da si celu), na velkej panvici si spravime uplne najjednoduchsiu omeletu, ktoru potom okrajame do pozadovaneho tvaru.
  3. bagetu opecieme na vnutornej strane, najlepsie na panvici, kde sa pripravoval steak.
  4. opecenu bagetu natrieme majonezou, maso nakrajame na tenke platky, na majonezu dame miesany salat, maso a paradajky nakrajane na kolieska.
  5. DOBRU CHUT