Hot chocolate cake ( z mikrovlnky za 3 minútky )

egreska - fotkaegreska, 29. januára 2010
Hot chocolate cake ( z mikrovlnky za 3 minútky )
Foto: egreska
2 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 PL
2 PL
1 PL
1
3 PL
2-3 čl
1/2 čl
štipka




Postup

  1. 1

    Najdite velký pohar vhodny do mikrovlnky,vymažte ho olejom(ja som si pomohla papierovou utiekou).Všetky ingrediencie zmiešajte v miske a nalejte do pohara.Ja som sa poistila ešte miskou ak by to nahodou vybehlo, aby som nemusela drhnut celu ruru..Zapneme na 3 minuty a sledujeme zazrak :-)) dost sa to zdvihne ale potom splasne ,takze sa nebojte.Mozete skusit špilkou či uz je, ale mal by byt hotovy.

  2. 2

    Nechajte par minut vychladnut a vyklopte na tanierik.podavame so šlahačkou,zmrzlinou alebo ovocím.Ja som šlahačku vymiešala s pr.cukrom a nutelou.Je dobre ho do niečoho namačat.

  3. 3

    Tento dezert som urobila pre navštevu a ako rychlo bol hotovy, tak rychlo bol aj spapaný.Ešte som zabudla dodat, ze kolačik treba zjest hned lebo potom zostane suchý.

Diskusia k receptu

jody
Čo je to - horúca čokoláda prášok? To nie je obyčajné kakao?
egreska
Je to zmes na vyrobu horucej čokolady,nie je to len kakao.Neviem čo to všetko obsahuje, ale myslím ze by sa to dalo nahradit aj čistym kakaom.Treba vyskušat.
verka1
no robila som, super, len sa mi to zdá trošku sladké, lebo som dala čokoládovú polevu a tá je sladká sama o sebe. Ale išla som podľa receptu.
Egreška, dík.
forneta
wyskúšala som to ale na úkor moej oblúbejem misy... hmm... ale bolo to celkom dobréé... a skúsila som medzi to šlahačku a nabudúce dám aj owocie...
forneta
ano... naneštasitie... asi od toho olej nabuduce skusim tak, še to dám do cesta... raz som to urobia ale potom som necelapokúúšat osud... xDxDxD a skúsila som to aj tak, še som tam pridala jam a perníkowé korenie... bolo to wýýmornéé... ako perník krorý milujem... jedáwam to skoro každý deň čo mi ani hrozne wadí ale e to lákadlo... ale na druhej strane to hned potom wybeám takšéé... ale e to naozaj wýýbornéé... odporúúčam...
lilinka24
ten recept je dobra kaloricka bomba, som si ho dnes robila ale miesto hor.cokolady-prasok som dala kakao, (asi nebol tak sladky- ale nevadi) a ozdobila som ho slahackou a jahoda - Nebicko v ustach. mnam. dik za recept :)
zuzana2000
Mne sa páči, že to môžem použiť k pudingu namiesto piškot na spodok misiek...:-)A je to naozaj rychle




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia