Foto: gordonko
..... včera večer prišla chuť na niečo, nakoniec zo mňa vyletelo ,, dal by som si varenú čokoládu,, a nebol som sám kto Zobraziť celý popis..... včera večer prišla chuť na niečo, nakoniec zo mňa vyletelo ,, dal by som si varenú čokoládu,, a nebol som sám kto mal na ňu chuť ..... konali sme hneď
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny ..... tých čokoládových figúrek sme mali viacej
-
2
do kastrólika si polámeme čokoládu a pomaly ju rozpúšťame na slabom plameni, aby nám neprihorela
-
3
keď sa začne roztápať, pridáme trocha mlieka a miešame do rozpustenia ...podľa potreby prilievame mlieko
-
4
... už sa nám to roztápa
-
5
pridáme GRANKO
-
6
a asi desať tabliet sacharínu rozpučeného medzi dvomi lyžicami a miešame do rozpustenia
-
7
pridáme zbytok mlieka a premiešame
-
8
máme uvareno
-
9
máme naliato
-
10
a chutí nám to
A čo trstinovy cukor? Je vhodny na take pokrmy? Sice je drahši ake take dobroty sa nekonzumuju denne , či? ☺
Ja mlieko nepijem, len zriedkavo.
Dobrý nápad, ako použiť nespotrebované vianočné figúrky. :-)
proti chuti žiaden dišputát, ja len toľko, že krabicové mlieko je už spracované procesom Ultra High Temperature - teda ultra vysokou teplotou, tomu už žiadne preváranie neuškodí a ani nepomôže...