Holandské vajcia

sandra - fotkasandra, 22. februára 2010

Suroviny

8 ks
300 g
200 g
1 téglik
2 ks




Postup

  1. 1

    Vajcia nakrájame na plátky, údené mäso na malé kocky. Do vymasteného pekáča uložíme vrstvu vaječných plátkov, posypeme polovicou údeného mäsa, polovicou syra, polejeme polovicou smotany rozmiešanou s 2 žĺtkami a uložíme opakovane ďalšiu vrstvu.

  2. 2

    Vložíme do rúry a krátko dozlata zapečieme. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

Vymazať
bozulka
Vajcia milujem v každej úprave, ale tento recept nepoznám.Blíži sa Veľká noc vajec asi bude dosť.Už sa teším,ale čo môj cholesterol-chudák?Teraz som niekde čítala.že to stým cholesterolom u tých vajec nieje až také zlé.Pridám k tomu kopec zeleniny a možno sa uzmieri.Čo vy nato?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia