Hispánske bowle

diabambulka - fotkadiabambulka, 12. novembra 2010

Netuším prečo sa to volá práve hispánske bowle, ale to je jedno asi to tam majú v obľube:-) inak je to veľmi podobné sangrii Zobraziť celý popisNetuším prečo sa to volá práve hispánske bowle, ale to je jedno asi to tam majú v obľube:-) inak je to veľmi podobné sangrii a chutí to naozaj dobre:-)))

10 minút
príprava

Suroviny

2 ks
2 ks, /alebo iné ovocie ktoré máte radi hrušky ananás atď. to už nechám na Vás/
2 ks
4 lyžice
2 lyžice
6 dcl
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Pomaranče, mandarínky, alebo iné ovocie ošúpeme a nakrájame na kúsky, jadierka odstránime. Pridáme dobre umyté a na kolieska nakrájané citróny, posypeme cukrom, ľadom pokvapkáme griotkou , zalejeme vínom a dáme na 2 hodiny vychladiť. Potom do pohárov dolejeme minerálku alebo sódu a podávame s lyžičkou:-)))

Diskusia k receptu

bozulka
Určite to je dobré,sangriu si robím sama doma a to z vlastného višňového vína,tvoj recept vyskúšam.Podľa surovín to bude chutiť.
violetacamorova
kmotra mi hovorila, že na návšteve u známych pila bowle a že to bolo výborné, ja som ešte nepila výskúšam tvoje, ak tu zoženiem griotku v Škótsku. Teraz ma napadlo, že niekedy pred asi 25 rokmi za komančov som pila bowle z plechovky a že to bolo pre mňa veľmi silné ale na viac si už nepamätám!!!!
torticka
My sme raz robili bowle s ananásovým kompótom, ale už neviem ako, bolo dobré.
evanaaa
Violet, ja si pamätám to boule v plechovici, bolo to dobré, ovocie sa dalo využiť. - Pardón, bowle. A bolo viac druhov.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia