Hermelínové tajomstvo fotorecept

katherinkatka - bez fotkykatherinkatka, 21. novembra 2010

Plnený hermelín v cestíčku

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
4-6 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Rozkrojíme hermelín na 2 polovičky a polovičku nakrojíme v strede. Vložíme na kúsky nakrájanú šunku, salámu a kapustu.

    Hermelínové tajomstvo (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Obalíme v cestíčku (zmiešame rozšľahané vajíčko s múkou na polohustú zmes, osolíme)

    Hermelínové tajomstvo (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do zlatova osmažíme z každej strany.

    Hermelínové tajomstvo (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

evetik
mam rada syry akekolvek,len mam ten problem,ze mi pri vyprazani stale vytecie.Takto prekrojeny nevytecie?Inac vyzera chutne
evusik
ja hermelín milujem a plním ho šunkou a šampiňónami.... z Varechy mám výborný tip nato aby syr pri vysmážaní nevytekal - syr obalíme a dáme na takých 20 minút do mrazničky, vyberieme a hneď vysmážame. Určite nevytečie. @Katherinkatka pekný receptík :-)
enerrgizer
vyprážaný syr je dobrý, hermelín výborný a naplnený je perfektný :-)
mamina2
fenomenalne :) tento tyzden na tom pracujem, mnam...
ajan
Vysmážaný hermelín strašne obľubujem a plnka podľa chuti.
V CR je lacnejší a viac druhov.
etulik
Super :-) Aj teraz mám v chladničke hermelín, žeby dnes bol na obed??? ukladám a vyskúšam...:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia