Suroviny
| 5 ks |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 1 vrecko |
|
| 100 ml |
|
| 100 ml |
|
| Puding: | |
| 1 balíček |
|
| 500 ml |
|
| 1 PL |
|
| Na vrch koláča: | |
| 250-300 g |
|
| 2 vrecká |
|
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom pridáme hladkú múku, prášok do pečiva, olej a vodu a vymiešame cesto. Na vymastený a vysypaný plech nalejeme 3/4 pripraveného cesta, zvyšnú štvrtinu cesta zafarbíme kakaom a postriekame povrch cesta cik–cak.
- 2
Uvaríme puding podľa návodu na vrecúšku v osladenom mlieku a takisto ním pokropíme povrch cik–cak a dáme piecť.
- 3
Ešte teplé potrieme kyslou smotanou a rovnomerne posypeme škoricovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu