Suroviny
5 ks |
|
200 g |
|
200 g |
|
1 vrecko |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
Puding: | |
1 balíček |
|
500 ml |
|
1 PL |
|
Na vrch koláča: | |
250-300 g |
|
2 vrecká |
|
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom pridáme hladkú múku, prášok do pečiva, olej a vodu a vymiešame cesto. Na vymastený a vysypaný plech nalejeme 3/4 pripraveného cesta, zvyšnú štvrtinu cesta zafarbíme kakaom a postriekame povrch cesta cik–cak.
- 2
Uvaríme puding podľa návodu na vrecúšku v osladenom mlieku a takisto ním pokropíme povrch cik–cak a dáme piecť.
- 3
Ešte teplé potrieme kyslou smotanou a rovnomerne posypeme škoricovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu