Gule zo syra ricotta
Juraj Hruška
šéfkuchár hotela Premium v Bratislave, 2. septembra 2010
šéfkuchár hotela Premium v Bratislave, 2. septembra 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Suroviny
200 g |
|
100 g |
|
20 g |
|
30 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
1 dl |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ricottu zmiešame s obidvomi cukrami tak, aby sa cukor úplne rozpustil. Vytvarujeme gule, ktoré obalíme v kokose a dáme vychladiť.
- 2
Melóny guľôčkovačom povykrajujeme, naložíme do whisky a necháme chladiť aspoň 10 hodín. Pri podávaní ešte prelievame bazovým sirupom.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre