Grobská lokša plnená paštétou z husacej pečene
Zoltán Salgó
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 21. októbra 2009
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 21. októbra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Husaciu pečeň podusíme na panvici. Necháme vychladnúť.
- 2
Potom pomelieme, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a 1 kl koňaku.
- 3
Dáme stuhnúť do chladničky. Omastené lokše plníme paštétou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Týmto nedostatkom majstrov kuchárov sa zaoberám vo svojom seriáli o varení...
:-))))))))))))))