Grilovaná cuketa s fetou
Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu rozrežeme na polovicu po dĺžke a vnútro vydlabeme, aby sme ju mohli naplniť.
- 2
Syr feta nakrájame na malé kocky, zmiešame s oreganom, mätou, cesnakom, olivovým olejom a takto pripravenou zmesou plníme cukety.
- 3
Grilujeme asi 10 minút prikryté pokrievkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu