Golonkov puk

ursula4 - bez fotkyursula4, 23. januára 2011

Už dávnejšie p.Golonka pripravoval toto jedlo v TV a môžem vám povedať že je výborné.

4
porcie
60 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
2 ks
1 ks
1 kelímok
  podla chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia naklepeme,osolíme,okoreníme a obalíme:najskôr v strúhanke,vo vajíčku a na koniec hladkej múke.Obalené rezne vypražíme na oleji.

  2. 2

    Zo zeleniny pri udusíme lečo,rozmixujeme,pridáme smotanu,cukor a ocot podľa chuti,aby omáčka bola sladkokyslá.Ak chceme mať omáčku pikantnú,pridáme feferónku.Všetko dohromady necháme prevrieť a je hotovo.

  3. 3

    Ako prílohu používam zemiakovú kašu.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Ten obal až na tú múku je podobný ako pri " obrátených " rezňoch. A omáčka - príloha nemusí byť zlá, ak chutí takému gurmánovi.

Pridaj komentár k receptu: