Foto: jeanny11
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Panenku rozrežeme na veľký plát. Okoreníme podľa chuti. Na mäso naložíme cesnak nakrájaný na tenké plátky spolu so slaninou.
-
2
Potom zatočíme do rolky. Vložíme do jenskej misy s kačacím tukom.
-
3
A pečieme pri teplote 180 stupňoch.
-
4
Panenka.....:-)
-
5
Gazda salamandrovec :D
Tiež sa mi nezdá hmotnosť tej panenky, 1,5kg vážil 1ks?
Bolo to fajnové :) :) :)
Slovenčina to je vec :) Mier s Vami ľudkovia :) Nič v zlom :)
Len tak mimochodom :)))
@kimlo lingvista sa píše :))) Sranda musí byť :)))
Kurnííík .... kto to zjedol taký kopec mäsa, ten teda musí mať plat! Len nech sem nenakukne niekto z parlamentu, hneď vymyslia daň z paneniek......
A nebol sa @kimla , to on sa len tak zastrája, on je dobrý človek.
Panenku je velka skoda rezat na platy, pretoze do nej ked do stredu urobis trebarz vareskou dieru, naplnis ju cimkolvek pomerne krasne a na velku hmotnost.
Naucila som sa to pri zabijackach, ked sa plnili klobasovou plnkou a plnili sa presne ako klobasky cez rurku.
Nic vsak ako pripomienka, nebola to kritika, pretoze recept je to velmi chutny.
@honestka ešte som neni ostrieľaný kuchár :) Ale budem :) Naučím sa aj Ja...
ale neboj tu aj z dobrych komentarov sa da vela pouzit pre vzrast kuchynskeho umenia vela, len si nevsimaj a nereaguj na rypacov.
a zabudla som - vitaj.