Gaštanový koláč fotorecept

Daniel Hrivňák
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 11. apríla 2013
Gaštanový koláč (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

300 g
10 g
50 ml
100 g
100 g
200 g
200 g




Postup

  1. 1


    Hrozienka namočíme do vlažnej vody. Gaštanové pyré nastrúhame a pomaly doň miešavame múku, hrozienka aj s vodou (asi 100 ml), cukor, píniové orechy, olivový olej, nasekaný rozmarín a prášok do pečiva.

  2. 2


    Všetko dôkladne premiešame, získame hladké, nie príliš tekuté cesto, ktoré dáme do tortovej formy.

  3. 3


    Pečieme pri teplote 170 stupňov približne 15 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia