Gaštanový koláč fotorecept
Daniel Hrivňák
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 11. apríla 2013
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 11. apríla 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Hrozienka namočíme do vlažnej vody. Gaštanové pyré nastrúhame a pomaly doň miešavame múku, hrozienka aj s vodou (asi 100 ml), cukor, píniové orechy, olivový olej, nasekaný rozmarín a prášok do pečiva.- 2
Všetko dôkladne premiešame, získame hladké, nie príliš tekuté cesto, ktoré dáme do tortovej formy.- 3
Pečieme pri teplote 170 stupňov približne 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu