Foto: chapona
Jednoduchý a hlavne rýchly rct pre milovníkov gaštanového pyré.
Postup
-
1
Gaštanové pyré zmiešame s trochou rumu a masla (al. Rama).
-
2
Masu vyvaľkáme medzi dvomi fóliami. Z hornej časti potom odstránime fóliu.
-
3
Nad parou si rozpustíme čokoládu a Ceru
-
4
Hornú stranu potrieme čokoládou a dáme stuhnúť na chvíľu do chladničky.
-
5
Potom cesto prevrátime na papier na pečenie a potrieme aj druhú stranu. Opäť dáme stuhnúť do chladničky. Pokrájame na kocky (podľa chuti zdobiť šľahačkou).
-
6
alebo môžeme z masy formovať guľky, ktoré dáme do chladničky stuhnúť
-
7
namáčame v čokoláde a ukladáme na papier na pečenie
-
8
uložíme do košíčkov a je to
alebo margarínu?