Foto: diabambulka
:-)
na 180 °C
Postup
-
1
Cesto: Bielky vyšľaháme s cukrom, prišľaháme žĺtka a opatrne primiešame múku s práškom do pečiva. Rozotrieme na papier na plechu a upečieme. Pečieme pri teplote 180 °C približne 12 minút. Upečené cesto aj s papierom zvinieme do útierky a necháme vychladnúť.
- 2
Gaštanová plnka : Maslo s cukrom vymiešame dopenista, pridáme rozmrazené gaštanové pyré a rum/um. Dobre premiešame.
- 3
Vychladnutý piškótový plát rozvinieme a opatrne stiahneme papier na pečenie. Potrieme ribezľovým džemom a gaštanovou plnkou. Opäť roládu zvinieme a pooblievame čokoládovou polevou, ktorú sme si pripravili takto : V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme Ceru s čokoládou a vmiešame kakaový prášok. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Posielam ti link kde mám fotopostup ako robím rolády, je to jednoduché... neboj určite mi čoskoro napíšeš že sa ti podarila a je super. Ja ju jednoducho upečiem na papieri na pečenie a ešte horúce zrolujem a nechám vychladnúť zabalené v utierke. Po vychladnutí opatrne roztočím a postupne dávam dole hneď aj papier na pečenie :-) držím palčeky