Fazule, či na placku, či s chlebom

aime - fotkaaime, 26. júna 2011
Fazule, či na placku, či s chlebom
Foto: aime

Robieva to moja polovička snáď na tisíc spôsobov

Suroviny

 (ten je dôležitý)




Postup

  1. 1

    Upečieme cibulku, pridame červené fazule z konzervy , kečup(ten je dôležitý) a čili. Veľmi prekvapiva chuť , hodí sa na chleba, do placiek,..

Diskusia k receptu

kuchticka
Fazule, ba i vsetky ostatne strukoviny lubim na akykolvek sposob. Fazulovy salat ako prilohu k masu (namiesto zemiakoveho salatu), fazulove karbenatky, fazulove placky, natierku, polievku atd, atd.
peko11
Prečo z konzervy? Každý rok mám zo záhrady 5-6kg fazule, ktorú využívam ako živý plot. Uvarím so soľou a zamrazím.
abdul
@peko11 : Z konzervy možno preto, lebo nie každý má to šťastie vlastniť záhradu. To len pre vysvetlenie.
marcy
snažím sa čo najmenej konzumovať potraviny z konzervy,ale fazuľa mi chutí veľmi :o) snáď preto,že je pečená...mávam zásoby zo záhrady.Jeden rok nestihla vyzrieť spálil mráz,tak som kúpila z obchodu suchú :-( to bola hrôza,snáď zásoby z roku 1965,nie a nie zmäknúť.Varila som v papiňáku,no nebola som spokojná....potom radšej z trhu od nejakej zahradkárky,ktorá predá prebytky zo svojho :))
aime
s inou fazulou to proste nieje ono:) ta z konzervy len v tom sladkom naleve ci akom, ziadna v rajcinovom naleve len ta nam takto pripravena strasne chuti:)
aime
A oplati sa to robit ked potrebujete rychlu veceru :)