Fašírky s krabími tyčinkami na paradajkovo-bylinkovej omáčke
Foto: egreska
Postup
-
1
Filetky z pangasa si opražime na oleji.Hotove vyberieme na tanier a vidličkou rozoberieme na kusky.Dame do misky,ochutime solou a korenim,pridame vajičko,cibulku,cesnak a tolko struhanky aby sa nam dali tvorit faširky.Krabie tyčinky si nakrajame na vačšie kusky.Na dlan si naberieme rybaciu hmotu a na nu položime kusok tyčinky a vytvarujeme gulku alebo faširku.Obalíme v struhanke.
- 2
Odložime do chladničky kym si spravime omačku.Cibulku si orestujeme na oleji,pridame cesnak,šampiony,paradajky z konzervy (bez štavy).Chvilku podusime ,ochutime bylinkami,solou a prilejeme smotanu.Dusime kym sa omačka nezredukuje:Ak by bola moc husta ,rozriedte ju vodou z paradajok.Nakoniec ešte ochutnajte,či netreba dochutit.A mozeme prihodit aj trošku čerstvej petrž.vnate. Faširky vypražime a podavame s omačkou a nejakou prilohou.Mozu byt zemiaky,ryža,cestoviny alebo len s nejakym čerstvym pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu