Foto: marcelc
Nikdy som nemal rád fašírku čo robili naši doma, postupom času som sa dopracoval k tejto verzii, ktorá je veľmi jedlá...
6-7
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Predhrejeme rúru na 200˚C.
- 2
V miske zmiešame všetky suroviny, poriadne osolíme a okoreníme. (Namiesto prosciutta môžte použiť udenú prerastanú slaninku, mleté mäso s čo najmenším množstvom tuku). Zo zmesi vytvarujeme dve fašírky a poprášime múkou. (Sušienky fungujú ako strúhanka).
- 3
Dáme do vyhriatej rúry na cca 30 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:-( @pipnat beriem, ked nemam doma struhanku ani nic podobne a zo zufalstva dam na zahustenie hocico, aj sladke susienky :-) Ak to bol ale zamer, tak mozno nam @marcelc povie, ze to stoji za to vyskusat, clovek sa niekedy az divi ake nezvycajne kombinacie su dobre
Susienky su nesladene, ale daju sa kupit aj v s roznymi prichutami napr. chilli www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=259699138...
Jedlo je podla mna chutnejsie...