Foto: diabambulka
:-)
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, ošupíme a nakrájame na plátky.
- 2
Na masti alebo troške oleja osmažíme očistenú a na kocky nakrájanú cibuľu spolu so slaninkou. Pridáme kyslú kapustu, premiešame a podušíme domäkka. Na záver kapustu dosolíme a primiešame kečup.
- 3
Kapustu zmiešame so zemiakmi, vložíme do vymasteného pekáča a zapečieme, alebo ak chceme aby boli zemiaky chrumkavé osmažíme ich na panvičke a potom vmiešame ku zemiačkom kyslú kapustu. Podávame s kyslým mliekom ( Zakysankou ).
- 4
Dobrú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu