Foto: alessandra
Tento zákusok som robila prvý krát. Recept som mala dávno odložený z časopisu ale až teraz som sa ho rozhodla vyskúšať. Je to vôbec Zobraziť celý popisTento zákusok som robila prvý krát. Recept som mala dávno odložený z časopisu ale až teraz som sa ho rozhodla vyskúšať. Je to vôbec môj prvý recept tu na Vareche. :)
príprava
tepelná úprava
Suroviny
Kakaové cesto: | |
150 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
1 lyžica |
|
1 ks |
|
1 lyžička |
|
4 lyžice |
|
Pudingová plnka: | |
5 dcl |
|
55 g |
|
50 g |
|
2 ks |
|
400 g |
|
Biele cesto: | |
2 ks |
|
120 g |
|
1 lyžica |
|
1 lyžička |
|
4 lyžice |
|
Postup
-
1
Z múky, práškového cukru, Hery, kakaa, kypriaceho prášku a mlieka vypracujeme cesto. Rozvaľkané cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech (23x33 cm).
- 2
Z mlieka, jahodového pudingu a kryštálového cukru uvaríme puding. Tvaroh vymiešaný s vanilínovým cukrom pridáme do vlažného pudingu a plnku rovnomerne rozotrieme na kakaové cesto.
- 3
Celé vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom. Pridáme olej a múku zmiešanú s kypriacim práškom.
- 4
Biele cesto dáme na plnku v plechu a zákusok vložíme piecť do vyhriatej rúry. Vychladený zákusok posypeme práškovým cukrom a nastrúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu