Falošné pagáče

majlus - fotkamajlus, 28. októbra 2012
Falošné pagáče
Foto: majlus

Ide jeseň a vtedy ma vždy napadne piecť viac kysnuté cesto. Nedávam sem recept ,receptov je tu dosť ale len pre inšpiráciu.... klasické cesto Zobraziť celý popisIde jeseň a vtedy ma vždy napadne piecť viac kysnuté cesto. Nedávam sem recept ,receptov je tu dosť ale len pre inšpiráciu.... klasické cesto na slano a dá sa naplniť čim chcete. Dobrých pekárok zo super nápadmi je tu veru dosť ...čiže im Všetkým ďakujem za inšpiráciu.. :)

Suroviny





Postup

  1. 1

    urobila som kysnuté cesto . Rozválkala a ako náplň som teraz natrela pomleté oškvarky. Stočila a krájala. potrela vajíčkom, trošku kmínu na vrch a šup do pece.

    Falošné pagáče - obrázok 1
  2. 2

    a teraz sa Vám priznám...všetko bolo super, voňalo to ako ďas a tu chybička krásy...:)oškvarky som neochutnala a tie neboli slané...!! čiže čo teraz...rýchlo som si urobila cenakovo olejovo, soľovú zmes a vydatne som to ponatierala ...a čuduj sa svete som to nakoniec aj dochutila... Hurááá, milujem takéto zrady...:)

Diskusia k receptu

trencanka
Tak tomu sa povie super napad" Robievam taketo slane pecivo ale naplnit to oskvarkami ma nikdy nenapadlo" Oskvarky su v chladnicke, buduci vikend oslava, takze sa bude piect"
majlus
nie ja Dakujem Vám všetkým...lebo vždy aj ked nerobm podla receptov ale Vaše nápady aj tie malé su pre mňa velke..:)
gamaria
moje pagáče sa stále zvalia a takto by možno ostali pokope, diky za nápad, najbližšie vyskúšam
sovka62
Veľmi pekné, slané pečivo milujem, tak sa nechám inšpirovať.
sany11
vyzeraju tak chrumkavo chutnučké,krásne.