Falošná škvarková nátierka z fazule

zlota1 - bez fotkyzlota1, 4. októbra 2015
Falošná škvarková nátierka z fazule
Foto: zlota1
5
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

2 PL
1 PL
2 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ostala mi fazuľa z iného pokrmu,mala som suchú bielu varenú,ale kľudne sa dá použiť aj z konzervy bez nálevu odkvapkaná.Fazuľu som rozmixovala spolu s horčicou,kečupom a lyžicou masti dohladka.Pridala som nadrobno nakrájanú cibuľu a postrúhala varené vajíčka.Zamiešame,necháme 10 min odstáť,aby sa chute spojili a podľla potreby ešte dochutíme.Masť som dávala kôli konzistencii a aj chuti,nie veľa,záleží aj od množstva fazule,ostatné sa k tomu potom samozrejme prispôsobí.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
Chutnú natierku si urobila, ale prečo si ju pomenovala falošná,keď ona je pravá fazuľová :-) Robievam často a je fakt chutná a zdravá, no ja tam chuť po oskvarkoch necítim.
môže to mať zaujímavú chuť..) moja švagrinká používa varenú, pretlačenú fazuľu do plnky v zákuskoch a tortách namiesto gaštanového pyré a vôbec to nerozoznať..
Strukovimy my radi. Dobre zuzitkovane zvysne fazule. Mozno by som pridal troche udenej papriky, aby sa chut troche viac priblizila k tym falosnym skvarkom.
Ja taktiez robim rozne obedy, alebo vecere zo zbytkov fazuli, alebo sosovice. Vatsinou rozne placky na obed namiesto masa,ale tato natierka je iste dobra a co najskor vyskusam. Vdaka za napad.
Ta udena paprika podla @kecemisa je dobry napad, tiez ju rada pouzivam na urcite recepty.

Pridaj komentár k receptu: