Expresný ultrazdravý čoko puding

livinka - fotkalivinka, 6. marca 2014
Expresný ultrazdravý čoko puding
Foto: livinka

Čas a zdravie sú pre človeka jednými z tých najdôležitejších hodnôt v živote. Preto ak vás prepadne chuť na sladké, no nemáte chuť stráviť Zobraziť celý popisČas a zdravie sú pre človeka jednými z tých najdôležitejších hodnôt v živote. Preto ak vás prepadne chuť na sladké, no nemáte chuť stráviť zbytočne dlhý čas prípravou dezertu, ktorý vášmu zdraviu veľmi neprospeje, skúste si pripraviť tento puding. Garantujem, že neoľutujete :)

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks stredne veľké
4 ks
1 PL kopcovitá




Postup

  1. 1

    Avokádo a banány ošúpeme, datle zbavíme kôstok. Všetky 3 suroviny pokrájame na menšie časti a rozmixujeme dohladka.

  2. 2

    Pridáme kakao a opäť rozmixujeme, aby sa nám do pudingu poriadne zamiešalo.

  3. 3

    Puding vyklopíme do misky a podávame. Dobrú chuť!

  4. 4

    Tip: Spolu s kakaom môžete puding ochutiť aj strúhaným kokosom. A ak ste škoricový či vanilkový maniak, k rozmixovaným surovinám pridajte len škoricu, resp. čerstvú vanilku. Skúšala som všetky tieto verzie a každá jedna bola výborná!

Diskusia k receptu

babidka
Dobreeee:-) Ja si namixujem s vanilkou a cokoladou ...:-)))))
alexdidi
Práve som ho dojedla....naozaj je expresný, zdravý a hlavne veľmi veľmi chutný. Nemala som datle, tak som ich nahradila nízkotučným tvarohom a málo dosladila stéviou...bol výborný..ďakujem za prima recept.
livinka
@alexdidi - som veľmi rada, že ti chutil! datle v pudingu slúžia práve ako sladidlo, takže s tou stéviou si urobila dobre :)
livinka
@sasulitkoo - ja som dávala sušené, čerstvé datle sú v Holandsku strašne predražené.. ale s čerstvými by to bolo určite ešte lepšie :)
charonswife
prvý krát som zabudla na avokádo... jeeezush maria to bolo sladké..ale aj tak výborné!!!
livinka
@charonswife ja som už tiež skúšala bez avokáda, ale sa mi nepáčilo, že to nemalo pudingovú konzistenciu.. a asi si mala veľmi sladké banány, no nič, nabudúce už na to avokádo radšej nezabudni ;) ale som rada, že aj tak chutilo!
altyn
Je to naozaj velmi chutne,naozaj expresne a po vychladnuti nepoznat ze to nieje puding... Ja som si pridal este trosku medu. A rodina ani netusila ako zdravo maskrtia... Dakujem,uz to bude u nas casto :-)))
sweetkate
urobené a už aj zjedené, výborné..., ďakujem za pridanie receptu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia