Foto: sandriw
Tento nápad som videla dakde na nete a tak sa mi to zapáčilo, že som to musela vyskúšať. Buchty v chladničke vydržia niekoľko dní Zobraziť celý popisTento nápad som videla dakde na nete a tak sa mi to zapáčilo, že som to musela vyskúšať. Buchty v chladničke vydržia niekoľko dní a sú super poliate napr. pudingom alebo zriedeným ovocným lekvárom. Alebo rozrezané napoly a potreté nutellou. Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
2 šálky a 1 ČL droždia nasypeme do jednej mysy a zvyšok do druhej. K druhej pridáme kakaový prášok a premiešame. Ak chceme mať cesto sladké, k obom zmesiam pridáme polovicu vymeraného cukru. Do každej mysy prilejeme po jednej šálke vlažnej vody a vymiesime obe cestá (cca 15 min).
- 2
Necháme kynúť na teplom mieste cca 30 min, kým nezdvojnásobia svoj objem. Potom obe cestá vyvaľkáme, tmavé cesto preložíme na svetlé a zrolujeme. Valček pokrájame na kúsky široké cca 3 cm a necháme zakryté utierkou kysnúť ďalších 20 min. Paríme v hrnci 12-15 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
chcem sa spýtať, to máš porcelán Rosenthal?
@megdesign1 : jop jop, to teda vyzeraju :3
Všetkým ďakujem za pozitívne reakcie :)
dakujem za odpoved.
A ja som si ich rozrezala a potrela nutellou :D
@pusta : nie je za čo :) úprimne, ja som doteraz ani netušila, že nejaký Rosenthal existuje, ale teraz už viem :3