Dvojfarebné čokoládové bonbóny plnené želatínovým cukríkom

miroslav1976 - bez fotkymiroslav1976, 7. novembra 2013

Tento recept je veľmi jednoduchý. Na prípravu použivam formičky ktoré sa daju zakupiť v domácich potrebách .

10 kuskov
porcií

Suroviny

40 g
80 g
 na plnenie




Postup

  1. 1

    Roztopíme si bielu čokoládu ,ktorú nalievame na spodok formičiek asi do 1/4 formičky.

    Dvojfarebné čokoládové bonbóny plnené želatínovým cukríkom - obrázok 1
  2. 2

    Takto ich necháme čokoládu stuhnuť. a poukladáme gumené cukíky ( bonbony možeme naplniť podla vlastnej predstavy, ja som použil želatinivé cukriky :) )

    Dvojfarebné čokoládové bonbóny plnené želatínovým cukríkom - obrázok 2
  3. 3

    Roztopime si hnedú čokoládu , ktorou zalejeme formičky až po okraj, a necháme stuhnuť. Po stuhnutí bonbony opatrne vytlačime z formičiek, a udržiavame ich na chladnom mieste, prípadne ich môžme kus po kúsku spapať :)

    Dvojfarebné čokoládové bonbóny plnené želatínovým cukríkom - obrázok 3

Diskusia k receptu

radulienka
Mirko, na tom tanieri to nevyzerá veľmi lákavo, aj keď sú určite chutné, skús fotku vymeniť, ak máš ešte bonbónky, daj ich na iný tanier, potom ti ich asi viacerí pochvália...
pipnat
hneď to vyzerá lepšie, ale osobne radšej by som zjedla všetko zvlášť.....:)
evanaaa
Jednoduché, ale môže to byť dobré....tie "gumáky", či želatínky sa aj trochu roztopia, ak ich zaleješ horúcou čokoládou? Páčili by sa mi tam aj cukríky "jahôdky", neviem, či ich poznáš, ani to, či ich ešte predávajú.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia