Dvojfarebné čokoládové bonbóny plnené želatínovým cukríkom
Foto: miroslav1976
Tento recept je veľmi jednoduchý. Na prípravu použivam formičky ktoré sa daju zakupiť v domácich potrebách .
10 kuskov
porcií
porcií
Postup
-
1
Roztopíme si bielu čokoládu ,ktorú nalievame na spodok formičiek asi do 1/4 formičky.
-
2
Takto ich necháme čokoládu stuhnuť. a poukladáme gumené cukíky ( bonbony možeme naplniť podla vlastnej predstavy, ja som použil želatinivé cukriky :) )
-
3
Roztopime si hnedú čokoládu , ktorou zalejeme formičky až po okraj, a necháme stuhnuť. Po stuhnutí bonbony opatrne vytlačime z formičiek, a udržiavame ich na chladnom mieste, prípadne ich môžme kus po kúsku spapať :)
Diskusia k receptu