Dusené hovädzie s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 28. augusta 2009
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
1 PL
2 ks
2 strúčiky
1 KL
100 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, opečieme ich na masti dohneda a odložíme. Na tuku speníme cibuľu a pridáme cesnak. Odstavíme z ohňa, pridáme sladkú papriku, zamiešame a dáme späť na oheň.

  2. 2

    Vmiešame huby a prúžky papriky, zamiešame, pridáme mäso a znovu premiešame.

  3. 3

    Najprv pridáme oheň naplno a keď začne pokrm syčať, plameň stiahneme a pomaly dusíme, až kým je mäso mäkké.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia