Dusená baranina s hubami

Mário Pakos a Peter Zembjak
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 16. júna 2013
Dusená baranina s hubami
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
50 g
1 ks
200 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a pokrájame na malé kocky. Na masti orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäsové kocky, posypeme mletou červenou paprikou a dusíme domäkka.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, pridáme pokrájané huby (kuriatka, šampiňóny, masliaky...) a dusíme do mäkka.

  3. 3

    Nakoniec prilejeme smotanu a podávame so zemiakmi.

Diskusia k receptu

bojar
baraninu mám rád pečenú alebo kotlíkový guľáš, ale tento recept sa mi páči - ukladám a vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia