Domáci puding

vikinka12 - fotkavikinka12, 17. októbra 2013
30 minút
príprava

Suroviny

1 liter
8 PL
60 g
60 g
1 ks




Postup

  1. 1

    V pol litri vody rozhabarkujeme Zlatý klas, kakao a vanilkový cukor. Druhú polovicu dáme variť s kryštálovým cukrom. Prilejeme zmes prášku, cukru a kakaa a miešame do zhustnutia.

  2. 2

    Na dno pohárov dáme ovocie a zalejeme pudingom. Ozdobíme kokosovou múčkou.

Diskusia k receptu

ajsa20
vsimla som si ze je to tvoj prvy prispevok, ja nemam ziadny, takze ta tak ci tak chvalim :)....ak je cislo v tvojom nicku vek tak je super ze sa zaujimas o varenie :), ale nemozes napisat na puding z prasku ze je domaci....navod na puding je predsa aj na obale toho pudingu, kazdopadne skus pridat nejaky dalsi recept :)
secret
Boze, odradite primitivnymi poznamkami ludi od vkladania receptov.
Myslim si, ze svoje komplexy mali by ste vybyjat niekde inde.
radost
ked som bola mladá-a babka už nemala dobré trávenie-varila si krupičku alebo puding vo vode-nie v mlieku...pre mňa to "nebolo jedlé"...brrr..to sa predsa musí v mlieku..nie..??
ale roky utekali-a prišielčas-že som to skúsila aj ja..niet problému-chutí...
takže asi si chcela nám povedať-že netreba mlieko-stačí voda...:-)
evanaaa
Zaujímavé, dalo by sa vyskúšať, už len to, akú chuť má s vodou, ale aj ostatné prísady do toho majú čo hovoriť. Určite to nie je klasický pudink, veď si riadne prečítajte postup. A ešte - možno by sa dal spraviť priamo z maizeny alebo Solamylu a bol by ozaj originál. Mne sa páči, len tak ďalej, @vikinka12.
olga42
Vikinka 12. Nedaj sa odradit len píš ďalej recepty.A komu sa nepáčia nech ich nečita.
janchi212
tým domáci myslela, že chutí ako ten puding so šlahačkou, čo sa sa bežne predáva. Tiež robievam tento recept, aj keď troška inak a je super :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia