Domáce arašidové maslo

egreska - fotkaegreska, 12. apríla 2010
Domáce arašidové maslo
Foto: egreska

Suroviny

1 šalka
1 PL




Postup

  1. 1

    Arašidy si opražime na sucho do svetlo hneda, dame do mixera s nožmi, pridame všetko ostatne a mixujeme. Trva to trošku dlhšie kym sa to spojí, asi 5 minut. Sem-tam masu zotrite zo stran mixera. Mozete si dochutit podla seba, pridat viac cukru alebo soli...

Diskusia k receptu

egreska
miška to asi preto že nie je moja :-)) je požičana z netu,lebo už som ho robila davno a fotky som vymazala...
kucharronald
Arašidové maslo mám rád :) zvykávali sme kupovať ešte dávno v obchode :) Ale už nikde nevidím :) ďakujem za recept :)
A ešte niečo...koľko medu alebo cukru mám pridať?
egreska
Rony,skus dat 1 čl cukru alebo medu ale potom treba ochutnat a doladit podla seba,ok?
kucharronald
oky :) už sa veľmi teším :) zajtra spravím, keď budú mať u nás v ,,mini" obchode neslané arašídy :D
bozulka
@egre ška ďakujem,už mi dochádza a neviem kedy bude zase v LIDLLI americký deň,nemusím striehnúť.U nás v pražiarni kávy majú pražené,neslané arašidy tak ich len trošku občerstvím.
mirja
môže sa tam niečo nepodariť?
lebo mne sa nepodarilo
mirja
Egreška, ty si neskutočná, ďakujem
smuuk043
tiež sa mi to nepodarilo podľa očakávania,teda na obrázku je taká hladká konzistencia, čo ja nemám...napadlo ma tam vliať trocha rozpustenej čokolády,a ešte som to premixovala tak sa to zlepšilo, aj chuťovo super, len to nie je hladké.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia