Foto: alexdidi
Túto maškrtu pripravujem ako spomienku na krásny Paríž/odtiaľ mám aj recept/,ale aj ako veľmi žiadanú delikatesu od mojej rodiny a priateľov. Poliata jahodovou omáčkou Zobraziť celý popisTúto maškrtu pripravujem ako spomienku na krásny Paríž/odtiaľ mám aj recept/,ale aj ako veľmi žiadanú delikatesu od mojej rodiny a priateľov. Poliata jahodovou omáčkou chutí báječne.
porcií
príprava
Postup
-
1
1. vyšľaháme šľahačku,2.vyšľaháme bielka s kryštál. cukrom3.vyšľaháme žĺtka s prášk. a vanilk.cukrom.K žĺtkovej zmesi primiešame sneh z bielkov a šľahačku.
- 2
Bábovkovú formu vystelieme potravinovou fóliou a dáme asi 1/2 krému, potom mandľové lupienky a zvyšnú časť krému.Uložíme do mrazničky aspoň na 6 hodín.
- 3
Podávame poliate ovocnou omáčkou alebo mandarink. kompótom porezaným na drobno.Dobrú chuť! Môj dezert je teraz bez mandľ. lupienkov, pretože som ich nedostala v žiadnom supermarkete/a navštívila som štyri/,a veru nám tam chýbali...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu