Datľové rezy (raw)

natt - fotkanatt, 1. marca 2013
Datľové rezy (raw)
Foto: natt

Rezy obsahujú veľa vlákniny, vitamínov a minerálnych látok. Sú sladkou a výživnou pochúťkou. Najlepšie chutia, keď ich podávame priamo z chladničky. ( ospravedlňujem sa za kvalitu fotky ale bol večer a tma a my sme boli táák hladníí! ) :)

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

75 g
75 g
50 g ( alebo banány)
50 g
1-2 čl (alebo agáve sirup)
2-3 PL
40 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V mixéri zomelieme datle, hrozienka, marhule alebo banány s orieškami na hladkú zmes.

  2. 2

    Pridáme med ( alebo iné sladidlo), pomarančovú šťavu a mleté mandle. Znovu zomelieme, až sa zmes začína spájať. Pridáme ovsené vločky.

  3. 3

    Zmes natlačíme do 18 cm štvorcovej formy, ktorú vyložíme mastným papierom a dáme schladiť.

  4. 4

    Vyklopíme a nakrájame na tenké rezy. A môžme sa do nich pustiť, dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: