Cviklová nátierka (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 12. decembra 2013

Inšpirácia na vianočné pohostenie...

Suroviny

500 g
1 ks
200-300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Neošúpanú cviklu uvaríme. Kým bude chladnúť, pripravíme si koreniny. Čerstvý zázvor ošúpeme a nastrúhame najemno. Aníz v dlaniach alebo v mažiari roztlačíme, aby sa "otvorila" jeho vôňa.

  2. 2

    Potom cviklu nastrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme tofunézu, sójový jogurt a koreniny. Podľa potreby dosolíme. Necháme postáť, aby sa chute spojili.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
No neviem kto a ako, ale ja byť na Vianoce Tvojim hosťom, tak radšej si zoberiem z domu za hrsť opekancov alebo sa tvarim, že som sa prejedol na Štedrý večer....
to je tym, ze ste zvyknuty na rezne, co si vegetariani, ani vegani dat nechcu :D
To musí byť dobrota. Už je v KK, určite vyskúšam. :-)