Foto: mesiar50
Túto tortu zvládne aj amatér.Ingrediencie sa nemusia vážiť.
30
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
suroviny na piškótové cesto: | |
5 ks |
|
5 PL |
|
5 PL |
|
50 ml |
|
1/2 bal. |
|
z 1 ks |
|
1 bal. |
|
čokoládový krém: | |
200 g |
|
1 ks |
|
3 PL |
|
300 ml |
|
120 g |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín som vymiešal piškótové cesto.
-
2
Vystlal som formu na pečenie
-
3
Piekol som ju cca.25 min. pri 180 st.C.
-
4
Rozrezal som upečené cesto na tri časti.Potom som ich natrel krémom
-
5
Prerezané pomaranče som namočil do čokolády
-
6
A tu je už hotová torta resp.prierez torty
-
7
DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJEM PRIATELIA
Nôž ktorým som rezal má dlžku 20 cm.A je ostrý ako britva ,veď som predsa mäsiar nie ?
Ďakujem danda
Z dlhým mäsiarskym nožom prekrajujem ako som to písal dande
Ďakujem pekne
Robil som aj viac krát,ale manželka bola pri tom
Túto som robil skôr ja ako ona.Ten kvietok nie je živý.
Torta sa ti podarí si určite šikuľka.Ďakujem ariela
neviem zdobiť s krémom,ale dlho som premýšlal,že ako ozdobím
tortu aby za niečo stála
Srdečná vďaka
Ďakujem tebe
Túto som robil sám.Manželka bola v práci.Pri prvých tortách mi radila a pomáhala,ale tie som z patričných dôvodov nezverejňoval
Ďakujem
veľmi podobný krému na dobošovú tortu
Som rád,že sa ti páči
Vďaka
Ďakujem ti
No teraz si mi položila ťažkú otázku.Moja obhajoba je asi taká,že mám
rád sladkosti.Toto som zistil hlavne potom ako som pred 18r skončil z alkoholom.Neviem či to s tým má niečo dočinenia,ale možno aj áno.
Ďakujem Ti za milé slová.
Prekvapenia sa pomaly končia zajtra letím späť do NL.
A tam sú tie možnosti trochu inakšie ako doma samozrejme.
Ale cez dva mesiace budem mať možnosť porozmýšlať čím vás prekvapím keď sa vrátim naspäť na sk.Martamm ďakujem Ti,že si mi
spríjemnila zvyšok dňa. PA
Ďakujem ti potešila si ma
Inšpirovali ma k tomu neviem či to ešte dostať v obchodoch také
pomarančovo čokoládové tičinky.Zapomarančuj všetko, ingrediencie
pasujú k sebe dobrý nápad.
www.zasielkovyobchod.sk/eshop-drzak-na-korpu-posuvny-84363.html...
www.zasielkovyobchod.sk/eshop-kajeci-struna-84594.html...
Vážim a ctím si tvoje slová
Ďakujem
No od cukrára mám ešte ďaleko,ale som aj tak rád,že sa ti torta páči.
Ďakujem moc.
Iste skúšaš niečo na mňa ,ja som to ešte nepočul.
Ďakujem sandra a aj za psíka vďaka
Krásne ďakujem
Popros nejakého mäsiara nech ti nabrúsi nôž.Ako som písal už niekomu
čepel noža ktorou som to pkrekrajoval má 20cm.S krátkym nožom sa to nedá samozrejme.Ale pozri link čo mi poslala @pusta je to zaujímavé
ďakujem @pusta
A ďakujem aj tebe sjuzan
Z dlchším nožom to zvládneš aj ty určite..
Chcel som to najprv na štyry časti prekrojiť.Z niťou by som nevedel.Nepoviem ti asi nič nové,že my mesiari musíme mať nože ako britvy.Ďakujem ti manya
Nie je to bohviečo,ale dcérka vyhutovala že niečo sladké by si dala.Ináč by tu tá torta nebola.Struna to počujem prvý raz.Iste je to nejaká šikovná pomocka(sorry v zahraničí mám tablet angl.kláves.)
Ďakujem ti za krásny komentár.
Nieje to žiadne umelecké dielo,ale minula sa rýchlo.
Ďakujem pekne za tvoje milé slová .
Pekne ďakujem
Aj ja ti prajem Velmi pekne Velkonocne Sviatky
Som v NL.vdaka za peknu animaciu.Vzdy ma potesis
z niecim milym.Pekny pozdrav z NL pre teba sandra
Máš pravdu torta sa zakladá na jednoduchosti,
Ďakujem pekne.Pozdravujem tiež
Ahoj sandra.Som doma na sk.Hokej som nesledoval keďže som robil tortu pre dcérku.Zajtra bude mať 18.Žeby naši vyhrali?Keď áno tak sa teším samozrejme.Posielam ti foto tulupána čo som doniesol z holandska pred rokmy.Videl som ho teraz prvý raz.Pá Pá
picasaweb.google.com/107955649713106719403/CiernyTulipan...
Sorry
vyzera to ako nerozkvytnuta ruza,ale je to cierny tulipan
Dakujem za kvietky sandra