Foto: nelajsia
Už dlhšiu dobu som nadšená vitariánstvom, ale nie som 100% raw, napriek tomu často pripravujem všelijaké surové sladkosti a aj šaláty, či cuketové špagety Zobraziť celý popisUž dlhšiu dobu som nadšená vitariánstvom, ale nie som 100% raw, napriek tomu často pripravujem všelijaké surové sladkosti a aj šaláty, či cuketové špagety s omáčkami zo surových produktov...:-)
porcie
príprava
Postup
-
1
Najprv si vopred namočíme, mandle, datle a osobitne kešu orechy - najlepšie cez noc....kešu stači aj 4 hodky.... Na spodnú vrstvu mixneme mandle, datle, agáve sirup a raw kakao..Mala by vzniknúť lepivá hmota, nie priliš riedka, touto hmotou vystelieme spodok menšej tortičkovej formy.
- 2
Na plnku si mixneme kešu oriešky(bez tej vody, v ktorej sa namáčali..:-)) agáve sirup, ovocie( ja som použila aktuálne jahôdky) a chia semiačka, ktoré nám hmotu zahustia... navrstvíme na spodnú vrstvu a necháme v chlade aspoň pol hodinku...
- 3
Nakoniec pripravíme čokoládovú polevu.... vo vodnom kúpeli rozpustíme kakaové maslo, pridáme raw kakao a agáve sirup, nalejeme na tortičku a necháme v chlade.. aj v mrazničke napr. nejakú pol hodku.... je to zdravá mňamka a úplne vegan a raw
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu