Foto: ajuska155
Oveľa zdravšia a chutnejšia verzia nutely . Na vianočke s čajom alebo kávou , pre mňa top.
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky potrebné suroviny . Banány posekáme a čokoládu rozdrvíme .
-
2
Banán rozpučíme vydličkou a primiešame k syru. Ja mám rada ked cítim kúsky banánu , kto to nemusí tak môže banán rozmixovať .
-
3
Čokoládu si rozpustíme nad vodným kúpeľom , trvá to asi 3 minútky a zamiešame kvalitne do zmesi . Nátierka má peknú čokoládovú farbu a chutí božsky . Cukor nepridávam nakoľko je to zbytočné , pretože samotné zrelé banány aj čokoláda ho majú v sebe dostatok .
-
4
Skladujeme v chladničke , no neviem ako dlho vydrží pretože u nás je na druhý deň fuč a to nemám deti :)
este nemame dojedene vianocne pecivo a uz je tu takato mnamka !
namiesto cream cheesse mozes pouzit neochutene natierkove maslo, je vyborna :-)