Čokoládové rezy s lieskovcovým krémom
Helena Kohútová
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 1. marca 2015
šéfcukrárka hotela Elizabeth v Trenčíne, 1. marca 2015

Foto: Robert Hüttner
8
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
10 minút
na 190 °C
na 190 °C
Suroviny
| Na jeden korpus: | |
| 4 ks |
|
| 100 g |
|
| 110 g |
|
| 10 g (potrebujeme 3 korpusy) |
|
| Krém: | |
| 1 l |
|
| 120 g |
|
| 2 bal. |
|
| 300 g |
|
| 150 g pražené, pomleté |
|
| 50 ml |
|
| 100 g |
|
Postup
-
1
Zo surovín upečieme tri korpusy pri teplote 190 °C. Z mlieka a Zlatého klasu uvaríme puding, necháme ho vychladnúť, primiešame maslo, rum a vyšľaháme dohladka.
- 2
Nakoniec pridáme opražené lieskovce. Plníme: plát – krém – plát – krém. Necháme stuhnúť, potrieme čokoládou a posypeme pomletými lieskovcami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu