Jemné,lahodné.
24
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
10 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| 5 ks |
|
| 5 PL |
|
| 3 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks |
|
| 50 g |
|
| Plnka: | |
| 3 dl |
|
| 125 g |
|
| 100 g |
|
| podľa chutí |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| šľahačka: | |
| 2 ks |
|
| 3 dl |
|
| 1 pl |
|
| podľa potreby na postruhanie |
|
| 1 |
|
Postup
-
1
Suroviny,
-
2
bielky vyšľaháme,pridáme cukor a žltky.
-
3
Do zašľahaného pridáme múku s pr.do pečiva a kakom a nastrúhame čokoládu a zamiešame.
-
4
Vylejeme na veľký plech a upečieme.
-
5
Z mlieka a pudingu uvaríme hustý puding a necháme vychladnuť.Maslo s cukrom vyšľaháme a pridáme puding.Dochutime aromou.Vyšľahame.
-
6
Plat cesta rozkrojíme napoly a na jednú stranu rozotrieme plnku.
-
7
Vyšľaháme šľahačky podľa návodu a do druhej pridáme kakao.
-
8
Najprv natrieme bielu a tak kakaovu.
-
9
Na šľahačku nastruháme horku čokoládu.
-
10
Necháme stuhnúť a pokrájame na rezy.









@sandra je to tak,že sa prekrojená druhá časť cesta dá na plnku a tak šľahačka.
Dakujem vám za vaše komentíky.Oplatí sa ho vyskúšať,lebo je veľmi lahodný!