Čokoládové biscotti

eatsweettreat - bez fotkyeatsweettreat, 17. novembra 2016
Čokoládové biscotti
Foto: Eatsweettreat
20
porcií
25-35 minút
na 180 °C

Suroviny

60 g izbovej teploty
150 g
2 ks
1 ČL
60 g
190 g
1 ČL
1/2 ČL
45 g (pokrájaná na kúsky)
45 g (pokrájaná na kúsky)
100 g




Postup

  1. 1

    Rúru predhrejeme na 180 °C.

  2. 2

    Mixérom vyšľaháme maslo s cukrom. Po jednom pridáme vajcia a vanilkový extrakt.

  3. 3

    Postupne vmiešame kakao, múku, kypriaci prášok a soľ.

  4. 4

    Nakoniec pridáme kúsky čokolády. Cesto by malo byť suchšie na dotyk.

  5. 5

    Na plechu vystlaným papierom na pečenie vytvarujeme z cesta obdĺžnik veľký 30x12 cm.

  6. 6

    Pečieme 20 – 30 minút, kým cesto nepopraská a nezačne tmavnúť.

  7. 7

    Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.

  8. 8

    Nožom nakrájame na plátky, ktoré položíme späť na plech a pečieme ďalších 5 – 8 minút.

  9. 9

    Biscotti nakoniec pofŕkame roztopenou čokoládou na varenie.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia