Foto: Eatsweettreat
20
porcií
porcií
25-35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
60 g izbovej teploty |
|
150 g |
|
2 ks |
|
1 ČL |
|
60 g |
|
190 g |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
45 g (pokrájaná na kúsky) |
|
45 g (pokrájaná na kúsky) |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180 °C.
- 2
Mixérom vyšľaháme maslo s cukrom. Po jednom pridáme vajcia a vanilkový extrakt.
- 3
Postupne vmiešame kakao, múku, kypriaci prášok a soľ.
- 4
Nakoniec pridáme kúsky čokolády. Cesto by malo byť suchšie na dotyk.
- 5
Na plechu vystlaným papierom na pečenie vytvarujeme z cesta obdĺžnik veľký 30x12 cm.
- 6
Pečieme 20 – 30 minút, kým cesto nepopraská a nezačne tmavnúť.
- 7
Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
- 8
Nožom nakrájame na plátky, ktoré položíme späť na plech a pečieme ďalších 5 – 8 minút.
- 9
Biscotti nakoniec pofŕkame roztopenou čokoládou na varenie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu