Classic cheesecake

henriet - fotkahenriet, 30. mája 2013
Classic cheesecake
Foto: henriet

Svieži cheescake

8
porcií
60 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
3 ks
2 ks
130 g
2,5 bal. alebo Hobbits
3-4 PL
200 ml




Postup

  1. 1

    Club-ky rozmrvíme pridáme rozpustené maslo a premiešame . Zmes dáme do formy na pečenie pritlačíme k bokom a na dno formy a dáme do rúry vyhriatej na 180 °C NA 5 minút.

  2. 2

    Tvaroh zmiešame s vanilínovým a práškovým cukrom , pridáme nastrúhanú kôru z citrónu a postupne po jednom pridávame vajcia . Krém vylejeme do formy a dáme piecť na cca 45-50 minút , tak aby kraje boli tuhé a stred mäkký .

  3. 3

    Smotanu zmiešame s vanilínovým cukrom a jednou lyžicou práškového cukru. Rúru vyhrejeme na 220°C , smotanu vylejeme na vrch a pečieme 5 minút. Cheescake musí úplne vychladnúť a potom ho dáme do chladničky . Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

jody
Tio estas classic cheescake :-D
kredenc
jody havas belan tagon - k snobskému používaniu názvov jedál sa nepridávam, lebo sa nechcem dožiť, aby som sa na salaši dočítal ponuky dumplings with sheep cheese.
marikafil
čakáme hostí a ja mám pravú ruku znehybnenú a narazené rebrá - toto by ale mohol zvládnuť aj môj manžel, inak v kuchyni nováčik, čo myslíš?
henriet
je to jednoduchý koláčik , či "torta" takže myslím ,že ju zvládne každý ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia