Citrónové klbká

marti89 - fotkamarti89, 12. decembra 2013
Citrónové klbká
Foto: marti89

Ďalší recept z radu "klbkovitých" :) veľmi jednoduchý a rýchly. Tento receptík som objavila na jednej českej stránke tak som ho musela vyskúšať :) Zobraziť celý popisĎalší recept z radu "klbkovitých" :) veľmi jednoduchý a rýchly. Tento receptík som objavila na jednej českej stránke tak som ho musela vyskúšať :) Rovnaký som tu nenašla ak by tu náhodou bol svoj zmažem :) treba ma len upozorniť

Suroviny

300 g
100 g
1 ks
2 ks
2 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, dáme aspoň na 30 minút do chladu.Pomocou lisu na cesnak tvarujeme "klbká". Ukladáme na plech s papierom na pečenie a ozdobíme farebnou posýpkou. Pečieme na 180 stupňov asi 6-10 minút

Diskusia k receptu

nikola166
presne tie isté som robila aj minulý aj predminulý rok na Vianoce.. škoricové aj citrónové.. ukážu pekne na tácke a sú aj chutné :)
valeri
K takýmto klbôčkam som sa ešte nedostala, hoci sa mi veľmi páčia. Ale uložím si recept, určite ich vyskúšam
monnikka
toto sa mi páči, ale mám lis na cesnak s malými dierkami, nviem či to pôjde
evanaaa
Aj ja mám dva lisy, jeden má trošku väčšie dierky ako ten druhý, ale sú maličké oba, či to stačí? A neviem, či by cesto nenapáchlo cesnakom, aj keď sú umyté.
janikbj
@evanaaa , Evi, minule som robila kakaové a tiež som sa bála cesnakovej "vône",tak som vyumývaný lis na pár minút namočila do octovej vody. nebolo cítiť vôbec nič :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia