Tento Vianočny šalat je chutny a hlavne ľahký
10
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 KG |
|
5-7 ks na tvrdo |
|
2 KS |
|
2 ks |
|
2 ks - mrazeny alebo konzervovany |
|
2 KS |
|
2 polievkové lyžičky |
|
staci trosku ,mleté čierne korenie |
|
1 ks (podla chuti kto ma rad tak ju tam moze kludne dat) |
|
Postup
-
1
Dáme si uvariť zemiaky,vajicka na tvrdo.po uvarený zemiakov ich dame vychladnuť....(alebo pred varenym ich nakrajame na kocky.ked mame zemiaky vychladene dame ich do vatssej misky,pokrajame vajicka postupne pridavame hrasok,mrkvu,kukuricu.Ked uz mame vsetko v miske pridame majonezu a tatarsku omacku zamiesame.pridame sol a mlete cierne korenie.potom si z majonez a tatarskych omacok nalejeme trochu vody zatrepeme v poharoch a zlejeme do jedneho pridame horcicu.(ZAHUSTOVADLO)aby bol lepsi.Dame do chladnicky na 1 hodinu a mozmene servirovat......
- 2
Zelam dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
No a vianočný ( @boxik ) - robí sa väčšinou na Vianoce ku kaprovi ( alebo aj na Veľkú noc, sko ja).