Chlieb v pyžame

e001 - bez fotkye001, 21. februára 2010

Rýchla večera, ak zostane chlieb z predošlého dňa

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

10 krajec
5 ks
10 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    chlieb nakrájame na krajce a prekrojíme na polovicu, vajíčka zniešame zo soľou a korením, chlieb namočíme do vajíčka a vyprážame na panvici, po opečení dáme na tanier a na prvý krajec ešte horúci položíme plátok syra a prekryjeme druhým krajcom vyprážaného chleba. Ako prílohu môžeme podávať rajčinový šalát a čaj.

  2. 2

    Je to jednoduchý recept na večeru, ale úspech je istý.

Diskusia k receptu

zdezda
áno, aj u nás sa takéto papká, no nespájame chlebíky, keď namám plátkový syr, postrúham taký aký mám a posypem :-)))
anajka
U nás doma chutia najviac s cibuľkou a tiež vždy prekryjeme ďalším plátkom,aby trošku zmäkla a zjemnila svoju chuť.
javl
naši maju najradšej bundáša na starší chlieb natrieť karičku taveny syr, nakrajať na kolieska cibulu , obaliť v osolenych rozšľahaných
vajíčkach a na rozpálenom oleji opiecť, niekto si da aj kečup alebo horčicu, teplý čajík, mňamka na jesenný večer. Dobrú chuť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia