Chilli lanýže

figovnik - bez fotkyfigovnik, 30. mája 2013
Chilli lanýže
Foto: figovnik

Suroviny

200 g
100 ml
1 PL
3 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Potrebujeme: Na lanýže: 200g čokolády, 100 ml smotany na šlahanie, 1 PL kakaa, 3 PL rumu (ja som dala Havanu), 1 vrchovatú PL chilli mleté alebo na drobno sekané. Na obalenie: holandské kakao.

  2. 2

    Postup: Smotanu zahrejeme, odstavíme, čokolodáu nalámeme do smotany a pomaly rozpustíme za stáleho miešania.

  3. 3

    Pri izbovej teplote necháme vychladnúť, potom pridáme všetko ostatné a necháme v chladničke aspoň na 2 hodiny, ale najlepšie na pol dňa. Potom vytvarujeme guličky, ktoré obalíme v kakau.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: