Chilli con carne

podravkaPodravka, 4. októbra 2017 12:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Chilli con carneFoto: podravka

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

300 g (hovädzie, bravčové, ...)
200 g (uvarená)
20 g (alebo údené mäso)
1 ks
2 lyžičky
200 g

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.

  2. 2

    Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, primiešame Podravka ochucovadlo Pikant, nakrájanú papričku a 200 g pasírovaných paradajok Podravka.

  3. 3

    Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút. Podávame teplé s čerstvým chlebom.

  4. 4

    Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist