Chilli con carne
To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g (hovädzie, bravčové, ...) |
|
200 g (uvarená) |
|
20 g (alebo údené mäso) |
|
1 ks |
|
2 lyžičky |
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
- 2
Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, primiešame Podravka ochucovadlo Pikant, nakrájanú papričku a 200 g pasírovaných paradajok Podravka.
- 3
Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút. Podávame teplé s čerstvým chlebom.
- 4
Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.
Tiež con carne:
Ďalšie recepty:
- 2
Naservírované to máte krásne.
zahustené to určite nie je. Môžete pridať buď Podravka pasírované alebo krájané paradajky na zahustenie :)
Môžete pridať kľudne podľa vašej chuti :) buď pasírované alebo krájané :) Fantázii sa medze nekladú :)
Daj recept, rad by som si spravil take poriadne chilli..