Chilli con carne
Chilli con carne

Chilli con carne

podravka - fotkapodravka, 4. októbra 2017. Komerčný recept.
Chilli con carne
Foto: podravka

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

300 g (hovädzie, bravčové, ...)
200 g (uvarená)
20 g (alebo údené mäso)
1 ks
2 lyžičky
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.

  2. 2

    Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, primiešame Podravka ochucovadlo Pikant, nakrájanú papričku a 200 g pasírovaných paradajok Podravka.

  3. 3

    Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút. Podávame teplé s čerstvým chlebom.

  4. 4

    Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
V miske to vyzerá neodolateľne. A pár ingrediencii, až sa veriť nechce? Vyzerá to v miske, ako keby ste to mali trošku zahustené, solamilom alebo niečim, ale asi nie, v surovinách nevidím.
1x lianka
Podľa mňa ste v recepte zabudli uviesť paradajkovú passatu alebo lúpané, krájané paradajky v paradajkovej šťave. Ja robievam tak, máme toto jedlo rady.
Naservírované to máte krásne.
@Marianne (5.10.2017 11:51)

zahustené to určite nie je. Môžete pridať buď Podravka pasírované alebo krájané paradajky na zahustenie :)