Je to veľmi dobrý recept na rýchlu večeru,alebo obed.U nás doma chutí všetkým.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Por prekrojíme po dĺžke apotom ho nakrájame na rezančeky.Mrkvu postrúhame na hrubo,šunku na rezance.Na olivovom oleji osmažíme por,mrkvu,šunku a nadrobno nakrájaný cesnak.Pridáme paradajkový pretlak,korenie na pizzu a grécku omáčku(kupujem ju v supermarkete,obsahuje olivy). Zalejeme 1dcl vody a keď to začne vrieť,pridáme zeleninový bujón a za stáleho miešania varíme 5-7 minút.Nakoniec pridáme smotanu,prevaríme ešte 1 minútu a vypneme.Dochutíme soľou a cukrom.
- 2
Cestoviny uvaríme podľa návodu,scedíme a zmiešame s hotovou zmesou.Na taniery posypeme nastrúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu