Cestoviny podľa môjho spolubývajúceho

jankuram - bez fotkyjankuram, 10. augusta 2012
Cestoviny podľa môjho spolubývajúceho
Foto: jankuram

Táto lakotinka sa minule objavila nedojedená na stole bytu, ktorý zdieľam s dlhoročným kamarátom, vyhláseným lenivcom. Rýchlo som urobil foto a krátkou obhliadkou pokrmu Zobraziť celý popisTáto lakotinka sa minule objavila nedojedená na stole bytu, ktorý zdieľam s dlhoročným kamarátom, vyhláseným lenivcom. Rýchlo som urobil foto a krátkou obhliadkou pokrmu a neumytých riadov som vydedukoval suroviny a postup prípravy.

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1
1 šúlok




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu.

  2. 2

    Otvoríme konzervu a na panvici zohrejeme fazule.

  3. 3

    Naložime cestoviny na tanier, vykydneme na to obsah panvice a na vrch vytlačíme bambino z črievka podľa chuti. Ničím viac nezdobíme, pretože v jednoduchosti je krása a podávame. Najlepšie s plechovkovým pivom.

Diskusia k receptu

lusinkab
Hahaha tak nad tym som sa ale riadne zasmiala,hned z obrazku a nazvu som vedela,ze to je asi zart :-) super na spestrenie piatkoveho vecera
ajsa20
kedze som si na intaku uz nieco odzila, myslim si ze toto je naozaj luxusne jedlo :D
tetrisss
Nooo, na untraku sme mali inu gastronomiu! :) Co zostalo vsetkym za suchych veceri a k tomu takmer plesnivy suchy chlieb. Toto je proti tomu na aspon tri miselinky )
používateľ nemá avatar
plk
plk
Klasicke "intrakove" jedlo :-). Za mojich cias sa robilo este jednoduchsie - ryza + kecup.
Mam rad fazulu (ale ked uz z plechovky, tak radsej pecenu) aj cestoviny aj syr. Takze ako prva pomoc pri velkom hlade a prazdnej chladnicke - preco nie?
altyn
Tak to ako by varil môj brat! Ale aspoň nečaká kým mu niekto naloží a dokáže sa vynájsť... :-)))
salinka
Tak to je hotovy luxus. My sme na intraku pojedali slaninu s lekvarom:-(
A to som este nebola na vojne:-)
marianne69
@tetrisss Ked sme prisli v nedelu na intrak,tak sa prehyboval stol od dobrot,co nam doma nabalili.Dali sme to na jeden stol a boli lukulske hody:rezne,kolace,babovka,domace korbace, co hrdlo racilo.Suchy chlieb sme odkladali kamoske do igelitky v skrini pre prasiatko.V stvrtok sme ho uz z igelitky vyberali a obhryzali,take hladne sme boli:-)))) to boli ine hlady:-))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia