Táto lakotinka sa minule objavila nedojedená na stole bytu, ktorý zdieľam s dlhoročným kamarátom, vyhláseným lenivcom. Rýchlo som urobil foto a krátkou obhliadkou pokrmu Zobraziť celý popisTáto lakotinka sa minule objavila nedojedená na stole bytu, ktorý zdieľam s dlhoročným kamarátom, vyhláseným lenivcom. Rýchlo som urobil foto a krátkou obhliadkou pokrmu a neumytých riadov som vydedukoval suroviny a postup prípravy.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. 
- 2
Otvoríme konzervu a na panvici zohrejeme fazule. 
- 3
Naložime cestoviny na tanier, vykydneme na to obsah panvice a na vrch vytlačíme bambino z črievka podľa chuti. Ničím viac nezdobíme, pretože v jednoduchosti je krása a podávame. Najlepšie s plechovkovým pivom. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Mam rad fazulu (ale ked uz z plechovky, tak radsej pecenu) aj cestoviny aj syr. Takze ako prva pomoc pri velkom hlade a prazdnej chladnicke - preco nie?
A to som este nebola na vojne:-)