Foto: sjuz
Určite každý robieva svoju verziu, my máme radi tento:)
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cestoviny dáme variť al dente do vody so soľou.
- 2
Do misy postupne podávame všetky suroviny - fazuľu, kukuricu, posekanú vňaťku, rozpolené rajčiny, pretlačený cesnak a samozrejme tuniaka :).
- 3
Vytlačíme šťavu z citróna a zmiešame s olivovým olejom. Miešame vidličkou, kým nevznikne emulzia.
- 4
Uvarené cestoviny vychladíme pod tečúcou studenou vodou,necháme odkvapkať a zmiešame so surovinami v mise. Prelejeme zálievkou, a šalát dáme vychladiť. Môžeme podávať s uvareným vajíčkom na tvrdo. Niekedy dávam aj opečené cesnakové krutóny, ak chcem šalát bohatší.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
jééj, ahoj:)) - cistinka:) - ja som zasa uvarila len jedno, že manželovi, a zjedla som mu ho sama:)), len osolené:)
boli sme v sobotu na trhu v Mošoni, ale majú fakt dosť drahé všetko, tak sme si povedali, že aspoň niečo kúpime, nech neodídeme naprázdno:), tak sme kúpili domáce vajíčka - ale sú krásne veľké...