Foto: lilianne9
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
4 ks celé |
|
70 g |
|
1,5 hrnčeka |
|
3 hrnčeky |
|
1 bal. |
|
2 bal. |
|
1 bal. |
|
400 g |
|
0,5 hrnčeka |
|
v konzerve |
|
horké |
|
|
Postup
-
1
Vyhrejeme si rúru a vymastíme si plech. Do rozmiešaných vajíčok pridáme maslo, cukor a 1 vanilkový cukor. Potom primiešame ešte celozrnnú múku s PDP a 3 PL kakaa, mlieko. Všetko dobre zmiešame a 3/4 cesta vylejeme na plech.
- 2
Všetok tvaroh zmiešame s vanilkovým a škoricovým cukrom. Potom ho dáme na často na plechu. Zvyšok cesta vylejeme navrch a poukladáme naň jahody z kompótu. Pečieme na 175 stupňoch asi pol hodinu. Po upečení koláčik posypeme kakaom a glukózovým cukrom. Dobru chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu