Cake pops

Cake pops

Autor receptu: redakcia

Ak vám z pečenia ostal upečený čokoládový korpus, pripravte si chutné a štýlové koláčiky na paličke – cake pops.

6
porcií
30 (+ tuhnutie) minút
príprava

Postup

  1. Upečené čokoládové cesto (korpus) rozdrvíme prstami najemno a dôkladne premiešame s mascarpone.
  2. Z hmoty vytvoríme v dlaniach guľôčky, poukladáme ich na podložku a dáme na 15 minút stuhnúť do mrazničky alebo na 30 minút do chladničky.
  3. V hrnci s dvojitým dnom roztopíme na kúsky nalámanú čokoládu.
  4. Stuhnuté guľôčky vyberieme z mrazničky. Konček paličky vždy namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do guľôčky.
  5. Ešte stuhnuté guľôčky na paličkách oblievame roztopenou čokoládou a dozdobíme perličkami. Dáme stuhnúť na 30 minút do chladničky.