Foto: palma
Komerčný recept<br /> Premýšľate, čo na rýchlu večeru v priebehu týždňa. Mäsová fašírka osviežená bylinkami môže byť večerou v duchu "za málo práce, veľa muziky."
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nadrobno nakrájate cibuľu, čili aj šalviu. Zmiešajte s bravčovým mäsom a pridajte ešte trochu chilli oleja. Nechajte chvíľu marinovať. Potom zmes osoľte a okoreňte a vytvarujte fašírky, ktoré vyprážajte na troche oleja z každej strany do zlata.
- 2
Podávajte so zemiakovým šalátom alebo len tak s chlebom a zeleninou.
- 3
Náš tip: Oleje s bylinkami sú skvelým pomocníkom pri varení a jednoducho ozvláštnia takmer akékoľvek jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu