Bylinková fašírka

palma - fotkapalma, 6. decembra 2015
Bylinková fašírka
Foto: palma

Komerčný recept
Premýšľate, čo na rýchlu večeru v priebehu týždňa. Mäsová fašírka osviežená bylinkami môže byť večerou v duchu "za málo práce, veľa muziky."

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

500 g
2 ks
 hrsť
1 ks menšia
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájate cibuľu, čili aj šalviu. Zmiešajte s bravčovým mäsom a pridajte ešte trochu chilli oleja. Nechajte chvíľu marinovať. Potom zmes osoľte a okoreňte a vytvarujte fašírky, ktoré vyprážajte na troche oleja z každej strany do zlata.

  2. 2

    Podávajte so zemiakovým šalátom alebo len tak s chlebom a zeleninou.

  3. 3

    Náš tip: Oleje s bylinkami sú skvelým pomocníkom pri varení a jednoducho ozvláštnia takmer akékoľvek jedlo. Výberové repkové oleje Raciol s bylinkami sú stále novinkou na našom trhu a nájdete ich hned v niekoľkých kombináciach - s chilli, paradajkami, alebo cesnakom.

Diskusia k receptu